Systeemeisen

Onderdelen Minimaal Midde performance High performance
Windows versie Windows 8 Windows 10 Windows 10
Type opslag HDD SSD SSD
Processor Intel core i3 (dual core) Intel core i5 (quad core of hoger) Intel core i7
Intern werkgeheugen RAM 4 GB 8 GB 16 GB
Videokaart Standaard onboard videokaart van de processor Standaard onboard videokaart van de processor 2GB of 4GB videokaart
Software .NET framework versie 4.7.2 .NET framework versie 4.7.2 .NET framework versie laatste 4.7.2
DirectX 10 of later (aanbevolen) of OpenGL 3.0 DirectX 12 DirectX 12

Vabi Elements op een Mac

Vabi Elements werkt alleen onder een Windows besturingssysteem. Heb je bijvoorbeeld een Apple Mac, Vabi Elements kan dan gebruikt worden via virtuele Windows omgevingen, middels VMWare, Parallels Desktop of gelijkwaardig.

Terug naar de Installeren en Activeren