Vabi EPA Academy

Wil je meer over Vabi EPA en Maatwerkadvies leren? Of ben je een nieuwe gebruiker? Neem dan een kijkje bij een van onze webinars waarin binnen 1 uur de basis uitgelegd wordt. Bekijk ook de Maatwerkadvies online academy, waar met behulp van vele filmpjes elk aspect duidelijk uitgelegd wordt.

Vabi EPA Cursusbureaus

Voor een training met Vabi EPA (NTA8800) kun je terecht bij diverse cursusbureaus in heel Nederland. Neem contact op met een cursusbureau voor meer informatie over de opleiding tot energie adviseur of inspecteur, het verplichte CITO-examen en/of een software training.