Uniforme Omgeving
Support

Welkom op de support pagina van Vabi Uniforme Omgeving. Hier vind je de laatste versie van de software, handleidingen en antwoorden op veel gestelde vragen.

Licentie updaten vóór 1 maart 2021

Wanneer je niet altijd toegang hebt tot het internet of offline wil werken, moet je jaarlijks je licentie te updaten. Dit dien je voor 1 maart 2021 te doen. Je kunt met Vabi UO blijven werken zonder de licentie te updaten, als je pc met het internet verbonden blijft.

Bekijk de handleiding

Persoonlijk advies

Kom je er toch niet helemaal uit? Bel of mail ons voor persoonlijk advies. De Vabi Uniforme Omgeving Supportdesk is op werkdagen geopend van 9 tot 17 uur.

Mail naar uo@vabi.nl
Bel naar 015-2133501

Contactformulier