Vabi Elements Academy

Starten met Vabi Elements

Begin je net met Vabi Elements of heb je een opfrisser nodig? Bekijk hieronder in een vogelvlucht hoe je het beste van start kunt gaan. Doorloop de stappen en werk toe naar het zo snel en goed mogelijk werken met Vabi Elements.

Webinars

Kijk hier de webinars terug die we gegeven hebben, van introductie in Elements tot webinars over een specifiek onderwerp zoals TO juli.

Ga naar Webinars
Afbeelding van een calculator te illustratie voor het maken van berekeningen

Functionaliteiten uitgelicht

Op deze pagina zoomen wij in op handige functionaliteiten in Vabi Elements. Bekijk alle tips om je kennis up-to-date te houden.

Lees verder

Kennisartikelen

In onze kennisartikelen gaan we dieper in op de werking en berekeningen van Vabi Elements

Lees verder

Doe-het-zelf trainingen

Ga zelf aan de slag met de Doe-het-zelf trainingen, waarin je stap voor stap de invoer afgaat en zelf een project opzet. In elke DHZ training leer je nieuwe technieken. In de Warmteverlies DHZ training komt het invoeren en tekenen aan bod en ook het gebruik van de bibliotheek en het importeren van een 2D CAD tekening. In Koellast DHZ training maak je er een koellastberekening van. Daarnaast leer je met varianten omgaan. In de Gebouwsimulatie DHZ training analyseer je de invloed van koeling op energieverbruik en comfort. In de Gebouwsimulatie Energie & Kosten training bereken je het energieverbruik van de woning, kalibreer je deze aan het werkelijke energieverbruik, en bereken je de terugverdientijd van een energiebesparende investering. Ook vul je hier ventilatiestromen in tussen ruimtes.

Afbeelding ter decoratie op de support pagina

Training bij Vabi op kantoor

Aan de hand van oefeningen, methodiek uitleg en praktijkvoorbeelden ontdek je alle mogelijkheden.

Bekijk alle trainingen