Afhankelijk van de rekenkernen selectie bij het aanmaken van een nieuw project heb je een lijst van opties van de door Vabi Elements berekende resultaten. De instellingen van de rekenkernen selectie kun je ten allen tijde wijzigen in Projectinstellingen onder Projectbibliotheek.

Alvorens de Resultaten beschikbaar zijn, dien je eerst de diverse onderdelen te berekenen. Klik op de knop Toon rekenstatus of ga onder resultaten naar Rekenstatus. In dit scherm vind je een overzicht van alle modules die in een project actief zijn en welke varianten in een project aanwezig zijn. In dit schema kun je van elke berekening zien wat de status van de berekening is.

  • Grijs (zonder datum en tijd): Er is nog geen berekening uitgevoerd
  • Grijs (met datum en tijd): Er is een berekening gestart maar deze is afgesloten met fouten op de aangegeven datum en tijd
  • Blauw: De berekening is bezig. Met een percentage wordt de voortgang van de berekening weergegeven
  • Groen: De berekening is uitgevoerd en geslaagd op de aangegeven datum en tijd

Start alle berekeningen

Door op de ‘Start alle berekeningen’ knop te klikken, kun je alle berekeningen van geactiveerde modules in één variant starten. Het is ook mogelijk een andere berekening naast de huidige berekening te starten, wanneer er al een berekening is begonnen. De verschillende berekeningen worden zo veel mogelijk tegelijkertijd doorgerekend.

Start alle varianten

Door op de ‘Start alle varianten’ knop te klikken, kun je alle varianten van één berekening starten. Het is ook mogelijk een andere berekening naast de huidige berekening te starten, wanneer er al een berekening is begonnen. De verschillende berekeningen worden zo veel mogelijk tegelijkertijd doorgerekend. De knop in de linkerbovenhoek start én alle varianten én alle berekeningen.


Terug naar Resultaten