Op de Menubalk worden de volgende drop down menu’s weergegeven.

Functiebalk

De functiebalk bevat meerdere iconen:

Nieuw project, Nieuw project wizard, Open project, Opslaan en Sluit project zijn functies die onder bestand worden uitgelegd.

Voor de functies Knippen, Kopiëren, Plakken, Ongedaan maken en Opnieuw verwijzen we naar de tekst onder bewerken.

Het schakelen naar een andere variant kan door op de treklijst achter de naam van de huidige variant te klikken.

Een variant kan aangemaakt of actief gemaakt worden door op Varianten beheren te klikken.

Met Toon rekenstatus ga je direct naar rekenen.