Onder het menu Algemeen vind je enkele algemene resultaten. We onderscheiden hierin drie typen resultaten, 3D-visualisaties, grafieken en tabellen.

3D visualisaties

Er is de mogelijkheid tot de volgende 3D-visualisaties:

• Gebruik sjabloon per ruimte
  • Ventilatie sjabloon per ruimte
  • Afgiftesysteem sjabloon per ruimte
  • Bouwkundig sjabloon per ruimte
  • Ruimte-eisen sjabloon per ruimte
  • Opwekking
  • Distributie
  • Luchtbehandeling

Grafieken

Er kunnen de volgende algemene grafieken weergegeven worden:

• Oppervlakteverhouding dicht / transparant
  • Oppervlakteverhouding per type constructie
  • Bruto / netto gebruiksoppervlak

De grafieken geven een 3D staafdiagram weer van diverse gegevens van de invoer.

• Met de middelste muisknop kun je deze staafdiagram draaien
  • Met de scrolwiel kun je deze grafiek inzoomen dan wel uitzoomen
  • Met een dubbelklik op de linker muisknop kun je de grafiek in de oorspronkelijke positie plaatsen
  • Met de rechtermuisknop kun je de grafiek opslaan naar een EMF-, JPG-, BMP-, of PNG-bestand

Mocht je een grafiek willen opslaan, kun je met de rechter muisknop klikken in de grafiek die je wenst te exporteren. Klik op Grafiek opslaan. Er verschijnt een Windows Verkenner venster waar je de locatie aan kunt geven waar je de EMF-, JPG-, BMP-, of PNG-afbeelding wilt opslaan.

Tabellen

Onder algemeen is de tabel Ruimtestaat Invoer beschikbaar. Hierin staan in enkele kolommen de basisgegevens van de invoer vanuit het project.

Terug naar Resultaten