Hoge DPI instellingen wijzigigen

Wanneer je met een 4K scherm werkt, kan het voorkomen dat sommige vensters in Elements niet goed zichtbaar zijn.

Dit probleem wordt veroorzaakt door instellingen vanuit Windows en zijn als volgt op te lossen:

1

Klik met je rechtermuisknop op de snelkoppeling van Vabi Elements en ga naar Eigenschappen.

2

Ga naar het tabblad Compatibiliteit en klik op Hoge DPI-instellingen wijzigen/Overwrite High DPI Scaling Behavior.

3

Vink onderaan Gedrag van hoge DPI-schaalbaarheid negeren. Schaalaanpassing uitgevoerd door:

4

Kies vervolgens voor Systeem

5

Klik op OK om de instellingen door te voeren. Het is wellicht nodig om de computer opnieuw op te starten om deze instellingen zichtbaar te hebben.

Terug naar Interface en instellingen