In versie 10.2 kan het gebeuren dat gebruikers de onderstaande foutmelding te zien krijgen wanneer ze een project proberen op te slaan. Deze foutmelding verschijnt wanneer één van de volgende datavelden niet ingevuld staat: Objecttype, Bouwfase, en Opname. Voor het correct opslaan van een projectbestand is het noodzakelijk dat al deze drie datavelden volledig ingevuld zijn.

Daarnaast adviseren wij om de licentie voor 2024 te activeren, indien dit nog niet gebeurd is. De licentie kan vanuit het klantportaal gedownload worden. Volg hierbij de stappenplan om de licentie succesvol te activeren.