Vabi Academy

Wil je een training volgen van een van onze producten? Navigeer hieronder of zoek direct naar jouw gewenste training.

Dankzij onze inhoudelijke experts is Vabi al jaren de autoriteit op het gebied van comfort- en energiesimulaties (Vabi Elements) voor engineers, duurzaamheidstooling voor de woningbeheerders (Vabi Assets) en ontwerptooling voor netwerken en stelsels van installateurs (Vabi UO). Onze consultants verzorgen regelmatig praktische trainingen, waarbij zowel de software als de methodiek behandeld wordt.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over onze trainingen, hulp bij het kiezen van de juiste training of een training op maat bij jou op locatie aanvragen? Ik ben Esther Krombeen, consultant bij Vabi, en help je graag verder met al jouw vragen over de Vabi Academy.

Mail je vraag

Afbeelding van Esther Krombeen, consultant bij Vabi