Verwijderen van een oude licentie

In de documentenmap %appdata% op je computer kunt je al je huidige licenties van epa vinden. Een oude licentie verwijderen van je computer kan heel eenvoudig in een paar stappen.

De licentie zal intern gevonden moeten worden via verkennen.

Om bij deze documentenmap te komen is er een kort stappenplan.

1. Ga naar je documenten, zoek op %appdata%

1. Je zult dan in het mapje ‘roaming/vabi_software_b.v. terecht komen.
  2. Ga vervolgens naar het mapje ‘epa’. Hierin staan alle licenties die nog draaien op de applicatie.
  3. Ten slotte verwijder je de desbetreffende licentie

Nu is de licentie verwijderd en moet de eventuele nieuwe licentie worden geactiveerd op de juiste werkomgeving.

Volg het stappenplan ’licentie activeren’ om epa weer volledig werkend te krijgen.