Compatibiliteit

Heb je problemen met de leesbaarheid van Vabi EPA? Kijk dan eens of je dit kunt verbeteren met de compatibiliteitsinstellingen.

Je kunt deze stappen volgen.

1. Open de Windows Verkenner.
  2. Blader naar de map waar Vabi EPA geinstalleerd is, standaard is dat:
    C:\Program Files (x86)\Vabi\EPA (NTA 8800)\
  3. Klik met de rechter muisknop op EPA_NTA8800.exe en kies voor Eigenschappen (Properties).
  4. Ga bovenin naar het tabblad Compatibiliteit (Comatibility) zie (1) in afbeelding.
  5. Kies voor Change high DPI setting (2) in afbeelding.
  6. In het nieuwe venster zet je vinkje aan bij High DPI scaling override, zie (3) in afbeelding.
  7. Kies voor ‘System’, zie (4) in afbeelding.
  8. Sluit alle vensters met OK.

Heeft dit niet geholpen, of heb je hulp nodig? Neem contact op met onze support medewerkers, we helpen je graag verder. We kunnen met je meekijken via Vabi Quicksupport.