Installeren

Ben je al bekend met de software, dan is het kort samengevat: download de software, pak het zip-bestand uit en voer de setup uit. De setup neemt je mee met de installatie.

Vabi EPA NTA 8800 is een ander softwarepakket dan EPA-W of EPA-U. Installatie van Vabi EPA zal EPA-W en EPA-U gewoon laten staan en kun je naast elkaar blijven gebruiken.

Heb je meer hulp nodig, volg dan de aanwijzingen op deze pagina en vanuit de setup zelf.

Voor systeembeheerders
Vabi EPA maakt gebruik van appdata*, zorg dat de Windowsuser toegang heeft tot deze map en dat deze niet leeg gemaakt wordt bij uitloggen.
* De exacte locatie is C:\Users\WindowsUser\AppData\Roaming\Vabi\epa\

Download de software

De software is te downloaden bij de supportpagina.

1. Open de zojuist opgeslagen setup. Als dit een zip-bestand is, pak deze dan eerst uit.
    Als je geen administrator bent, open dan de setup met je rechter muisknop en kies voor ‘als administrator uitvoeren’.
  2. Na het openen volg je de aanwijzingen van het installatieprogramma, deze begeleiden je stapsgewijs door de schermen.
  3. Nu het programma is geïnstalleerd, hoef je alleen nog maar de licentie te activeren. Lees hier hoe je de licentie kan activeren.
    Zonder licentie werkt de software als demo versie.

Vitec Software

Vabi is onderdeel van Vitec Software. Bij het uitvoeren van de setup zie je dat de software op certificaat van Vitec Software wordt uitgegeven.

2 verschillende versies

Twee versies naast elkaar installeren

Wil je twee versie naast elkaar installeren, dan kan dat. Handig als je bijvoorbeeld voor je examen wilt oefenen in een andere versie. Volg hierbij het filmpje hieronder. Als de setup vraagt of je de software wilt verwijderen, kies dan eerst ja. Maar in plaats van Verwijderen, kies je voor Annuleren. Op de vraag of je door wilt gaan met de installatie, kies je Yes. Vervolgens installeer je de tweede versie in een andere map dan de eerste versie. Geef de snelkoppeling op het bureaublad een andere naam.

Tweede installatie van Vabi EPA

Activeren

Lees hier verder voor het activeren van de licentie.