Registratiegegevens corrigeren

Als de registratie van het label buiten EPA of Assets Energie is gedaan (via een monitorbestand op EP-Online), kan het voorkomen dat de registratiegegevens naderhand niet correct zijn overgenomen in het .epa bestand. Als dit het geval is, kunnen de gegevens handmatig gecorrigeerd worden zodat ze weer gelijk zijn aan de geregistreerde gegevens op EP-Online. Hiervoor moeten eerst de oude gegevens verwijderd worden, waarna er nieuwe gegevens kunnen worden toegevoegd.

Het wijzigen van de registratiegegevens gebeurd in 3 stappen.

1. ‘Registratiegegevens verwijderen’
  2. Download ‘Template Registratiegegevens CSV-bestand’
  3. ‘Importeer Registratiegegevens CSV-bestand’
Stap 1: Registratiegegevens verwijderen
  1. Ga naar het menu ‘Mutatietools’

2. Klik op ‘Registratiegegevens verwijderen’3. Selecteer het onjuiste object(en) en druk op [OK]

Stap 2: Download ‘Template Registratiegegevens CSV-bestand
  1. Ga naar menu ‘Mutatietools’ en download ‘Template Registratiegegevens CSV-bestand’
  2. Open het Excelbestand
  3. Vul de benodigde gegevens in bij de bijbehorende kolommen.
    Het is mogelijk om lege kolommen te verwijderen om het overzichtelijk te houden.
  4. Sla het Excelbestand op.

Stap 3: Importeer Registratiegegevens CSV-bestand
  1. Ga naar het menu ‘Mutatietools’ en klik op ‘Importeer Registratiegegevens CSV-bestand’
  2. Druk op de drie puntjes en selecteer het juiste Excelbestand. Klik vervolgens op ‘Start importeren’.

Nu staan de juiste gegevens weer bij de registratiegegevens van EP-Online.

Terug naar Mutatietools