Exporteer object(en) naar *.epa bestand(en)

Bij kopje Database > ‘Exporteer object(en) naar *.epa bestand(en)’ kun je objecten exporteren naar een .epa bestand, die kan worden ingelezen in Vabi EPA NTA 8800.

Selecteer objecten

Na het openen van de functie verschijnt de pop-up ‘Selecteer objecten’. Selecteer hier de objecten die je wilt exporteren naar een .epa bestand.

Wijze van opslaan

Vervolgens verschijnt een venster met de vraag of je de geselecteerde woningen wilt exporteren naar 1 projectbestand. De woningen worden dan in het .epa opgeslagen als verschillende objecten.

Als je op [Ja] klikt worden de objecten in 1 .epa bestand opgeslagen.

Als je op [Nee] klikt worden de objecten als aparte projecten opgeslagen. Je krijgt dan de vraag of je per complex een submap aan wilt maken.

Terug naar Database