Bij het openen van Assets Energie kom je eerst uit op de Home pagina van Assets Energie. Hier vind je alle belangrijke informatie over de applicatie en wat er nieuw is in deze versie.

Als je klikt op [Assets Energy] aan de linkerkant van je scherm, kom je uit op de overzicht van je deelvoorraden. Dit is het startscherm van je Assets Energie. Je kan in dit scherm een van de deelvoorraden openen, een nieuwe deelvoorraad toevoegen of verwijderen. Deze acties kun je uitvoeren door te klikken op één van de drie knoppen onderaan het scherm. Je kunt dit ook doen door met je rechter muisknop willekeurig een deelvoorraad te selecteren. Hiermee kun je ook extra kolommen selecteren in het overzicht scherm zoals de [Sync] kolom. Hiermee kun je in één oogopslag zien welke deelvoorraden worden gesynchroniseerd met de ERP systeem. Aan de rechterkant van het scherm kun je deelvoorraden filteren. Door dubbel te klikken op één van de deelvoorraden kun je de deelvoorraad openen om de gegevens te bekijken.

Vanaf versie 8.6 is de deelvoorraad [Objecten uit alle deelvoorraden] te zien in het deelvoorraden overzicht scherm. Hiermee kunnen alle objecten van alle deelvoorraden worden bekeken, opgezocht en geëxporteerd

Terug naar Objecten