In het Assets Energie programma zijn diverse ‘tools’ opgenomen om de gebruikers op een gemakkelijke manier diverse functionaliteiten en handelingen uit te laten voeren. De tools zijn alleen beschikbaar voor de hoofdadviseurs en systeembeheerders. De volgende tools zijn onder andere in de software beschikbaar:

  • Kwaliteitscontrole: een handige tool emt ruim 50 controles om (deel)voorraden te controleren op onwaarschijnlijkheden. Via adressen en percentages wordt direct inzichtelijk welke punten niet door controles komen.
  • Renoveren: deze tool is een hulpmiddel om renovaties van meerdere woningen in één keer door te voeren. Ook biedt het de mogelijkheid om van onverwarmde zolders weer verwarmde zolders te maken en geselecteerde woningen te verwijderen.
  • Kopiëren: deze tool bevat de mogelijkheden om diverse onderdelen van één of meerdere woningen naar andere woningen te kopiëren.
  • Importeer CSV-bestand tool: met deze tool kunnen VHE-nummers, complexnummers, straatnamen, plaatsnamen, wijknamen en andere basisgegevens uit het primaire systeem of WWS-lijsten (via een CSV-bestand) geïmporteerd worden.
  • Exporteer CSV-bestand tool: met deze tool kunnen VHE-nummers, complexnummers, straatnamen, plaatsnamen, wijknamen en andere basisgegevens uit de database geëxporteerd worden naar een CSV-bestand en vervolgens in het primaire systeem of WWS-lijsten geïmporteerd worden.

 


Terug naar Online Help