Bij het openen van Assets Energie kom je in het overzicht van je deelvoorraden. Dit is het startscherm van je Assets Energie. Je kan in dit scherm nieuwe deelvoorraden toevoegen, een deelvoorraad openen of een deelvoorraad verwijderen door te klikken. Dit doe je door te klikken op de drie knoppen onderaan het scherm.

Aan de rechterkant van het scherm kun je deelvoorraden filteren, of je kan met een klik door naar je Vabi Vastgoeddata (indien je het programma hebt). Kijk eventueel naar de Tutorials pagina door daarop te klikken.

Klik dubbel op één van de deelvoorraden om verder te gaan naar de gegevens van je deelvoorraad.

Terug naar Assets Energie