Lay-out

De vertrouwde Assets Energie is in een nieuw jasje gestoken. Hierbij is veel hetzelfde gebleven, waarvan onder andere de vertrouwde workflow. Een kleine opsomming van de grootste veranderingen:

• Een nieuw startscherm: Home
  • Een nieuwe schermopbouw van de woningvoorraad
  • Een nieuw Dashboard (nog in ontwikkeling)

De knoppen naar deze onderdelen zijn aan de linkerkant in een verticaal navigatiebalk terug te vinden.

Dit is een overview van Assets energie

Home

Dit is het welkomsscherm van Assets Energie. Via dit scherm wordt belangrijke informatie omtrent Assets Energie gedeeld, zijn er verwijzingen naar handige Assets Energie Webpagina’s en kun je een vraag stellen via contact.

Dashboard

Het dashboard is nieuw in Assets Energie NTA8800. Hier wordt diverse informatie over de woningvoorraad getoond. Zo zij er diverse cumulatieve te vinden in de vorm van getallen en grafieken.

Dit onderdeel is nog in ontwikkeling

Assets Energie

De knop Assets Energie brengt je bij de woningvoorraad. Van hieruit is de woningvoorraad in te zien, te beheren, muteren en zijn diverse tools te benaderen. In dit overzicht zijn verschillende onderdelen te identificeren:

• Deelvoorraden
  • Filterfunctie
  • Toolbar

Na het openen van een deelvoorraad zijn er de volgende aanvullingen:

• Het deelvoorraden overzicht wordt nu het objectenoverzicht
  • De voorraadnavigatiebalk wordt getoond

Terug naar Aanmaken ODBC koppeling