Programma

Tijdens de training van een halve dag praten we je bij over de nieuwste functionaliteiten in de software.

• Je komt meer te weten over de nieuwste features;
  • Je krijgt tips en tricks over het gebruik van de software;
  • Je wisselt ervaringen uit met gebruikers van andere corporaties;
  • Je kunt zelf vragen stellen over de software.
  • Vabi Assets Energie gebruikers
  • Gratis voor Vabi Assets Energie klanten
  • Duur: 09.00 - 12.00 uur
  • Locatie: kleveringweg 6, Delft

Schrijf je direct in voor de training

Momenteel is er geen update training

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze trainingen, hulp bij het kiezen van de juiste training of een training op maat bij jou op locatie aanvragen? Ik ben Sybe de Wit, consultant bij Vabi, en help je graag verder met al jouw vragen over de Vabi Academy.

Mail mij jouw vraag