Programma

Tijdens de trainingen werken jullie aan een correcte basisvoorraad, voor optimaal gebruik, waarbij alle functies (rollen en rechten) op elkaar zijn afgestemd.

• Je leert gegevens aan te vullen en te organiseren, zodat de data compleet en overzichtelijk wordt;
  • Je leert hoe je de datakwaliteit kan verbeteren zodat er duidelijke rapportages en beleidsscenario’s mee gegenereerd kunnen worden;
  • Je leert werkzaamheden af te stemmen en te verdelen over de betrokken partijen;
  • Je leert EPA-documenten in het documentbeheersysteem te organiseren;
  • Je leert sjablonen in te richten van de rapportages en opnameformulieren.

Deze training is op aanvraag beschikbaar.

• Applicatiebeheerder, de (hoofd)gebruiker binnen de woningcorporatie en eventueel de (begeleidende) EPA-adviseur
  • Bovenstaande partijen moeten samen aanwezig zijn bij de training om afspraken over het proces te maken
  • Kennis van de EPA-methodiek en de software is gewenst
  • Kosten op aanvraag en afhankelijk van de duur en locatie

Meer informatie

Wist je dat deze training ook samen met de basistraining Beheer & Analyse en Energiebeleid als pakket aangeboden kan worden? Of dat deze training ook als maatwerk aanvraagt kan worden aangevuld met een stuk begeleiding bij het inrichten van u eigen data? Ik ben Sybe de Wit, consultant bij Vabi, en denk graag met je mee. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op.

Mail mij jouw vraag