3 Tips voor het zelf maken van tabellen

Vabi Elements laat de rekenresultaten in standaard tabellen zien. Je kan ook meer of andere resultaten in de tabellen weergeven. Ga hiermee aan de slag!

Wij geven je 3 tips:

Tip 1: Maak overzichtelijke tabellen met zelfgekozen kolommen

Zet je gewenste gegevens in één overzicht. Open een tabel door op het (+) teken te klikken. Vervolgens pas je deze naar eigen wens aan door kolommen toe te voegen of verwijderen.

Tabellen configureren

Tip 2: Pas een filter toe

Soms heb je een lange lijst met waarden. Dan kan het handig zijn om kolommen te filteren of sorteren op specifieke waarden. Klik op de trechter om een filter te kiezen.

Tabellen configureren

Tip 3: Maak een 3D-weergave van een uitvoerkolom

Een 3D weergave geeft in één oogopslag inzicht in de prestaties van het gebouw. Om de 3D-weergave te activeren, klik je op de kubus in de menubalk en vervolgens op een kolom titel. De grenswaarden pas je aan door er op te klikken.

3D weergave van uitvoertabel

Direct aan de slag me je eigen tabel en 3D-weergave
Bekijk onderstaande tutorial om stap voor stap te zien wat er nog meer mogelijk is met tabellen in Vabi Elements.