Systeemeisen

Vabi Assets Energie heeft de volgende systeemeisen:

Processor Aanbevolen is een Multi-core processor
Geheugen Minimaal 4096 MB
Besturingssysteem
  • Microsoft Windows Server 2012 of hoger
  • Windows 8.1 of hoger
Office* MS Office 2013 of hoger
PDF reader Bijvoorbeeld: Adobe Reader
Database server Microsoft SQL Server 2012 (Express)

Microsoft Azure SQL

.NET Framework Versie 3.5 & 4.6.2

Bij gebruik van Vabi Assets Energie moet je rekening houden met de opslagcapaciteit voor:

Database De grootte van de database zal, afhankelijk van het aantal woningen, circa 0,5 tot 1 GB zijn.
Documenten Ongeveer 0,5 tot 1 MB per VHE, wanneer alle woningen uiteindelijk zijn afgemeld.
History dir Ongeveer 1 tot 2 MB per VHE (na 5 jaar historie).
Alternatieve locatie Houdt rekening met ongeveer 0,5 tot 1 MB per VHE, wanneer alle woningen uiteindelijk zijn afgemeld.
Woningdossier In eigen beheer van de corporatie.

Terug naar de Installatie / Conversie